Familiearchief

Binnen ons familiearchief bevinden zich allerlei soorten erfgoed van de families Grüner, Hopmans, Laurijssen, Marinus, Musters, Snoeren, Torremans en Van Lieshout. Het gaat om allerlei soorten erfgoed: documenten, akten, boekjes, foto’s, bidprentjes en films. Per familie kan de hoeveelheid materiaal verschillen, hoewel er over het algemeen veel materiaal beschikbaar is.

Het familiearchief is verdeeld over twee archiefblokken: “1811-1979” en “1980-heden”. Archiefblok “1811-1979” is voor iedereen vrij toegankelijk en is gesorteerd op archiefbronnen, audiomateriaal, beeldmateriaal, contacten, documentatie (en videomateriaal). Het andere archiefblok dat loopt van 1980 tot nu (1980-heden) is niet vrij toegankelijk, dit deel is alleen offline beschikbaar, voor eventuele documenten kan een aanvraag worden gedaan.

Het archiefblok “1811-1979” is vrij raadpleegbaar. Daarentegen is het gedeelte videomateriaal op een andere manier gedigitaliseerd. Het videomateriaal is ondergebracht bij YouTube en de betreffende links naar de video’s zijn raadpleegbaar via een met een wachtwoord beveiligde pagina. Ook hiervoor geldt dat voor specifieke video’s een aanvraag kan worden gedaan.